avatar

Dr inż. Angelika Heberlej
verified

Zweryfikowany profil - informacje o lekarzu zostały sprawdzone i potwierdzone przez pracowników abcZdrowie

Dietetyk
6.0
Poziom zależy od:
  • - aktywności eksperta w serwisie(m.in.odpowiedzi na pytania pacjentów) - maks.70
  • - kalendarz wizyt– maks.50
  • - stopnia uzupełnienia profilu(m.in.kalendarz wizyt, informacje o sobie, kursy i staże) - maks.10
  • - tytułu naukowego - maks.10

Jestem specjalistą ds. żywienia człowieka oraz psychodietetykiem. Aktualnie pracuję na Zachodniopomorskim Uniwersytecie Techonologicznym jako asystent badawczo-dydaktyczny, gdzie uczę studentów z szeroko pojętej dietetyki i patofizjologii, a także prowadzę badania naukowe z zakresu żywienia człowieka zdrowego i chorego. Stale poszerzam swoją...

OSIĄGNIĘCIA LEKARZA (3)

  • Icon

    Pomocny specjalista

    1 odpowiedź na pytania pacjentów na abcZdrowie.pl
  • Icon

    22 Miejsce w rankingu ABCZdrowie

    Dietetyk,
  • Icon

    20

    Punktów za aktywność

OPINIE

KURSY I STAŻE (15)

  • Dieta ketogeniczna w sportach wytrzymałościowych pod lupą Evidence Based Nutrition
  • RODO w gabinecie dietetyka – praktyczne podejście do nowych przepisów unijnych
  • Od pasji do własnej firmy – jak zacząć zarabiać na dietetyce?

PUBLIKACJE (7)

  • Bogacka A., Heberlej A., Jeleńska M., Kucharska E. Aterogenność diety a profil lipidowy u pacjentów poradni kardiologicznej w Szczecinie. Probl Hig Epidemiol 2018, 99, 2, 155-161.
  • Seidler T., Heberlej A. Ocena sposobu żywienia dzieci w wieku przedszkolnym. Materiały konferencyjne VI Bałtyckiego Sympozjum Młodych Naukowców „Nauki medyczne i nauki o zdrowiu – badania, edukacja, współpraca”. Szczecin 01-02.06.2017 r. strona: 21.
  • Seidler T., Heberlej A. Ocena spożycia witaminy D w grupie młodych osób z województwa zachodniopomorskiego. Materiały Konferencyjne XXII Sesji Sekcji Młodej Kadry Naukowej Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. Szczecin 18-19.05.2017 r. ISBN: 978-83-935477-9-1, strona: 77.

ODPOWIEDZI NA PYTANIA (1)

Nasza witryna korzysta z plików cookie. Pozostając na stronie wyrażasz na to zgodę.Dowiedz się więcej.