avatar

Mgr inż. Małgorzata Jezierska
verified

Zweryfikowany profil - informacje o lekarzu zostały sprawdzone i potwierdzone przez pracowników abcZdrowie

Dietetyka, Dietetyk
3.9
Poziom zależy od:
  • - aktywności eksperta w serwisie (m.in. odpowiedzi na pytania pacjentów) - maks. 90
  • - stopnia uzupełnienia profilu (m.in. informacje o sobie, kursy i staże) - maks. 10

Dzień dobry,

Moje doświadczenie w dziedzinie odżywiania i dietoterapii trwa już blisko 14 lat. Ukończyłam Wydział o Żywności i Żywieniu Człowieka na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, a swoją wiedzę pogłębiałam licznymi kursami, warsztatami i konferencjami w zakresie dietetyki. Obecnie zgłębiam swoją wiedzę w zakresie psychodiete...

MIEJSCA, W KTÓRYCH PRZYJMUJE

mapmarker
Janusza Korczaka 2a/5, Kąty WrocławskieMałgorzata Jezierska Dietetyk
phone6003865...
mapmarker
online online, onlineMałgorzata Jezierska Dietetyk
phone6003865...

OSIĄGNIĘCIA LEKARZA (6)

  • Icon

    Rekomendowany przez pacjentów

    100% pozytywnych opinii
  • Icon

    Ceniony specjalista

    99 podziękowań od pacjentów na abcZdrowie.pl
  • Icon

    Pomocny specjalista

    52 odpowiedzi na pytania pacjentów na abcZdrowie.pl
  • Icon

    1 Miejsce w rankingu ABCZdrowie

    Dietetyk, Kąty Wrocławskie
  • Icon

    1 Miejsce w rankingu ABCZdrowie

    Dietetyk, online
  • Icon

    1 Miejsce w rankingu ABCZdrowie

    Dietetyka, Kąty Wrocławskie

OPINIE (1)

  • 5 gwiazdek
    1 głos
  • 4 gwiazdki
    0 głosów
  • 3 gwiazdki
    0 głosów
  • 2 gwiazdki
    0 głosów
  • 1 gwiazdka
    0 głosów
ŚREDNIA OCEN:5
  • dobieska
    Bardzo miła osoba, sympatyczna dba o pacjenta wspiera kiedy pojawia się chwila zwątpienia a w dzisiejszych czasach trudno o dobrego specjalistę.

KURSY I STAŻE (6)

  • Żywienie pacjentów po zabiegach bariatrycznych - Centrum Szkoleń Dietetyki Klinicznej, czerwiec 2022
  • Konferencja Curatio - Bariatria, 2022
  • Specjalista przyjazny insulinoopornym - Fundacja Insulinooporność, wrzesień 2021

PUBLIKACJE (7)

  • Artykuły dla YASUMI Magazine
  • Comparison of the antioxidant capacity of lipid-soluble compounds in selected cold-pressed oils using photochemiluminescence assay (PCL) and DPPH method. Autorzy: Maria Sielicka, Maria Małecka, Małgorzata Purłan (Jeierska). European Journal of Lipid Science and Technology2014; vol. 116, issue 4, s. 388-394. - Bibliogr. - Summ.
  • Ocena zmian potencjału przeciwutleniającego wybranych warzyw poddanych obróbce technologicznej. Anna Gramza-Michałowska , Rafał Pfeiffer , Andrzej Sidor , Małgorzata Jezierska. Zeszyty Naukowe / Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu. 2011 | nr 205 | 100-108

ODPOWIEDZI NA PYTANIA (52)

Jesteś lekarzem, psychologiem lub innym specjalistą?

DOŁĄCZ DO NAS

Administratorem udostępnionych danych osobowych jest Wirtualna Polska Media S.A. z siedzibą w Warszawie (dalej „WPM"). Podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadniony interes administratora jakim jest m.in. świadczenie usług społeczeństwa informacyjnego (art. 4 pkt 25 RODO) obejmujące udostępnienie użytkownikom możliwości łatwego dotarcia do kompletnych i rzetelnych danych publicznie udostępnionych w systemach teleinformatycznych, pochodzących z publicznie dostępnych rejestrów jak i danych upublicznionych przez użytkowników. Masz prawo m.in. do żądania dostępu do danych, sprostowania, usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania, jak również prawo do zgłoszenia sprzeciwu w przewidzianych w prawie sytuacjach oraz wniesienia skargi do organu nadzorczego. czytaj więcej