Nasza witryna korzysta z plików cookie. Pozostając na stronie wyrażasz na to zgodę. Dowiedz się więcej.

Dr n. med. Andrzej Niedzielski

Dr n. med. Andrzej Niedzielski

Ginekolog
Szczecin, zachodniopomorskie
  • 528
    punktów za aktywność
  • 58podziękowań za odpowiedzi
  • 94udzielone odpowiedzi
  • 4
    Miejsce w rankingu abcZdrowie
    Ginekolog, Szczecin

Umów wizytę

Ten lekarz nie ma jeszcze możliwości umawiania wizyt przez internet.

  • Specjalistyczny Gabinet Ginekologiczno-Położniczy dr n. med. Andrzej NiedzielskiJuliana Ursyna Niemcewicza 15, Szczecin
    tel: 91423718...

    W tej placówce nie można jeszcze umówić wizyty przez internet.

  • O mnie
  • Odpowiedzi dla pacjentów (94)
  • Opinie (11)
    średnia:

Dr n. med. Andrzej Niedzielski Szanowne Panie, w swoim gabinecie ginekologicznym oferuję szeroki wachlarz usług medycznych – regularną opiekę ginekologiczną, prenatalną, profilaktykę onkologiczną, poradnictwo antykoncepcyjne, opiekę w czasie ciąży. Zapraszam do kontaktu oraz na wizytę. Telefon: 91 423 71 86 / www.andrzejniedzielski.pl

odpowiedzi na pytania (94)

  • Co oznacza wynik USG piersi 47 letniej kobiety?

    Proszę o interpretacje wyniku usg piersi lewej.Na godz.2 niejednorodne hypoechogeniczne ognisko 20 na 14 mm- Tu.w lewym dole pachowym hypoechogeniczne owalne powiekszone węzly chłonne o śr.do 18 mm-meta susp.birads 4 c.Mam wykonać jak najszybciej biopsję.kobieta 47 lat
    Dr n. med. Andrzej Niedzielski
    Dr n. med. Andrzej NiedzielskiGinekolog
    Szanowna Pani! Istnieje duze ryzyko zmiany podejrzanej o nowotwor .Prosze opilne wykonanie zaleconej diagnostyki.
  • Dlaczego nie mogę zajść w ciążę w wieku 39 lat?

    Witam mam 38 lat i od pół roku staramy się z mężem o dziecko. Moje cykle 24 dni. Odkad zaczęłam starania zaczęły mi się trzy dniowe plamienia przed okresem. Dostałam duphaston bez żadnych badań. Miałam monitoring cyklu owulacja jest niby wszystko ok. W pierwszym cyklu dwie tabletki duphaston rano i wieczorem i plamienie pojawiło się tylko dzień przed ale w drugim cyklu miałam brać jedna tabletkę i plamienie znowu powróciło a do tego okres dostałam jeszcze przed skonczeniem tabletek. Teraz dostałam luteine 100 jedna tabletkę na noc i plamien nie było wcale. Ale ciągle czuje jajniki. Albo pokluwanie albo ból. Boję się że to coś złego chociaż miałam cytologia wynik super miałam wymaz z pochwy też ok. Teraz zrobiłam sobie sama badania i proszę o interpretację wyników. Badania w 4 dzień cyklu LH 4,49 norma 1,4-13, FSH 5,5 norma 2,5 - 13 prolaktyna 386 norma 86,4-683,1, estradiol 335 norma 92-367 testosteron 1,24 norma 0,3-3,8 jakie jeszcze badania mogę zrobić. Dlaczego ciągle czuje te jajniki i dlaczego nie mogę zajść w ciążę. A czy mogę zbadać progesteron w trakcie leczenia luteina. I czy może być tak że luteina za bardzo podniesie progesteron. Proszę o pomoc
    Dr n. med. Andrzej Niedzielski
    Dr n. med. Andrzej NiedzielskiGinekolog
    Szanowna Pani! Prosze rozszerzyc diagnostyke o badanie nasienia meza oraz wykonac badanie droznosci jajowodow. Badania hormnalne sa prawidlowe. Ocena poziomu progesteronu nie jest konieczna na tym etapie.
  • Czy można brać rutinoscorbin w ciąży?

    Jestem w 5tygodniu ciąży i od początku biorę rutinoscorbin 3 tabletki dziennie. Czy jest to bezpieczne ?
    Dr n. med. Andrzej Niedzielski
    Dr n. med. Andrzej NiedzielskiGinekolog
    Szanowna Pani! Jest to bezpieczne ale nie widze uzasadnienia dla tej terapii

Potrzebujesz konsultacji?

Zobacz polecanych lekarzy

Umów wizytę

Nasza witryna korzysta z plików cookie. Pozostając na stronie wyrażasz na to zgodę. Dowiedz się więcej.

DZIŚ24.09
JUTRO25.09
ŚR.26.09
DZIŚ24.09
JUTRO25.09
ŚR.26.09
  • Ryszard Nowicki

    Ryszard Nowicki

    Ginekolog
    Konsultacja ginekologiczna80,00 zł
    Ku Słońcu 23/24, Szczecin
    Przychodnia Specjalistyczna ELKO-MED
    loader
  • Wojciech Boruciński

    Wojciech Boruciński

    Ginekolog
    Konsultacja ginekologiczna100,00 zł
    Okulickiego 81, Szczecin
    Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska Wojciech Boruciński
    loader
  • Dariusz Żebielowicz

    Dariusz Żebielowicz

    Ginekolog
    Konsultacja ginekologiczna100,00 zł
    Płocka 19, Szczecin
    Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr. n. med. Przemysław Ustianowski
    loader
  • Sebastian Kwiatkowski

    Sebastian Kwiatkowski

    Ginekolog
    Konsultacja ginekologicznaod 100,00 zł
    Bogurodzicy 1, Szczecin
    Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr. n. med. Przemysław Ustianowski
    Płocka 19, Szczecin
    Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr. n. med. Przemysław Ustianowski
    loader
  • Lek. Julita Wójtowicz – Lejman

    Lek. Julita Wójtowicz – Lejman

    Ginekolog
    Konsultacja ginekologiczna120,00 zł
    Mickiewicza 55, Szczecin
    Mediklinika Sp. z o.o.
    loader

Popularne badania

Popularne zabiegi

Leczone choroby